Video: saalijalgpallis poolfinaali jõudmine lõi emotsioonid lakke

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Narva United FC mängijad tähistamas poolfinaali jõudmist.
Narva United FC mängijad tähistamas poolfinaali jõudmist. Foto: Youtube

Eesti saaliliigas jõudis poolfinaali Narva United FC, kes suutis kahe mängu kokkuvõttes alistada Tallinna FC Anži 7:6. Eilses põnevusmatšis olid 2:0 tulemusega üle pealinlased, kuid viimastel sekunditel ei suudetud Narva väravasse kolmandat palli lüüa ja nii võisid piirilinnast pärit pallurid mängu järel emotsioonidele vaba voli anda.

Esimest väravat pidi eile Viimsisse kogunenud publik ootama enam kui veerand tundi, mil meeskonna kapten Sergei Kostin Anži Artur Bõstrovi söödust juhtima viis, kirjutab jalgpall.ee.

Teisel poolajal omasid mõlema meeskonnad häid võimalusi väravani jõuda, kuid mõlema meeskonna kaitset oli raske lahti murda. Veidi enam kui viis minutit enne mängu lõppu otsustas Anži lendavat väravavahti kasutada ning taktika kandis vilja – 2.25 enne kohtumise lõppu suutis Bõstrov Kostini söödu väravaks vormistada.

Kuigi Narva omas eile mitmeid võimalusi edasipääsu juba varem kindlustada, püsis põnevus viimaste sekunditeni. Anžil siiski rohkem Narva kaitsemüürist läbi murda ei õnnestunud ning 7:6 koondtulemusega edenes nelja parema sekka Narva.

Poolfinaalseerias, mis peetakse kahe võiduni, kohtub Narva põhiturniiril teise koha saavutanud Nõmme BSC Olybetiga. Teises poolfinaalis kohtuvad Tallinna FC Cosmos ja SK Augur Enemat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles