Hea uudis: Selver võib avamängu pidada Prantsusmaal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Selveri meeskond.
Tallinna Selveri meeskond. Foto: CEV

Võrkpalli Challenge Cupil 16 parema hulka jõudnud Prantsusmaa meeskond Beauvais’ Oise juhid võtsid ühendust Tallinna Selveri klubiga, et küsida: kas olete nõus mänguajad ära vahetama?

Loosi tulemusena pidi esimene mäng toimuma jaanuari esimesel nädalal Tallinnas, korduskohtumine nädala pärast Prantsusmaal, kirjutab volley.ee.

Selverile soodsa pakkumise põhjustas Prantsuse liigas eelviimasel, 13. kohal asuva Beauvais` probleem saaliga – klappima ei saadud kasutamise kuupäevi.

«Neil on seal suur spordihoone, milles toimub ka muid üritusi,» teab Selveri peatreener Avo Keel. Loomulikult võttis Selver ettepaneku vastu, läbirääkimised toovad peagi selguse, millal mängitakse.

Eestlased avaldasid soovi pidada avamäng võõrsil 6. jaanuaril, prantslased pakuvad 4. jaanuari, kõne alla tõusis ka 5. kuupäev. Kordusmängu päevaks näib kujunevat 13. jaanuar. Aga kindel pole veel ükski tärmin. Kindel on see, et kui kumbki võidab ühe kohtumise, mängitakse lisageim Audentese spordihallis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles