Ronnie O’Sullivan kavatseb unerohu mediteerimise vastu vahetada

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ronnie O'Sullivan
Ronnie O'Sullivan Foto: SCANPIX

Viiekordne snuukri maailmameister Ronnie O’Sullivan näitas nädalavahetusel taas tippvormi ja võitis Welsh Openi finaalis 9:5 Neil Robertsoni. Nüüd kavatseb ta enne 16. aprillil algavat MMi keskendudada vaid puhkamisele. 

O’Sullivanil on võistluste ajal olnud probleeme magamisega ja ta tunnistas, et seda muret lahendamata on MMil võimatu kõrget kohta püüda. «Kõige olulisem on magamine korda saada,» ütles ta pärast pühapäevast finaali. «MM-turniir kestab 17 päeva ja hea uni mängib seal suurt rolli. Võtan küll unerohtu, kuid mulle ei meeldi seda teha. Kavatsen Sheffieldis mediteerima hakata.»

Nüüd võtab ala elav legend aja maha, et suurturniiriks värske olla. «Mu keha on omadega läbi ja tunnen üleväsimust. Vajan rahulikku kuud ilma võistusteta. Pean lõõgastuma ja patareisid laadima.»

Snuukri MM kestab Sheffieldis 16. aprillist kuni 2. maini. Auhinnafond on sellel aastal veidi üle 1,5 miljoni naela, võitja saab endale 330 000 naela. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles