Eesti väravavaht võib liituda Norra kuulsaima klubiga

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pavel Londak.
Pavel Londak. Foto: SCANPIX

Eelmise hooaja lõppemise järel oma pikaaegsest koduklubist Bodö/Glimtist lahkunud Pavel Londak on viimastel nädalatel treeninud Trondheimi Rosenborgiga, kes kutsusid Eesti koondislase enda juurde oma puuriluku vigastuse tõttu.

Rosenborgi spordidirektori Stig Inge Björnebye tõdes, et Londakuga lepingu sõlmimine oleneb vigastada saanud väravavahi Alexander Lund Hanseni prognoosist.

"Räägime lühiajalisest lepingust. Londak tuleb meiega Marbellasse, seal hindame asja jooksvalt. Otsustavaks faktoriks on Lund Hanseni olukord ja mida teeme siis, kui ta on väljas pikemaks ajaks, nagu praegu tundub. Küsimus ongi selles, kaua sellega aega läheb," sõnas Björnebye adressa.no-le, vahendas Soccernet.ee.

35-aastane Londak oleks Rosenborgiga liitumise korral meeskonna teiseks numbriks - klubi esikinnas Andre Hansen on Rosenborgi värve kaitsnud ka hooajaeelsetes mängudes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles