Barcelona tähtmängija tegeles mängus Arsenaliga sihiliku pettusega?

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerard Pique (pikali) on teinud just vea Danny Welbecki vastu ning näeb peagi kollast kaarti, mis jätab ta korduskohtumisest eemale.
Gerard Pique (pikali) on teinud just vea Danny Welbecki vastu ning näeb peagi kollast kaarti, mis jätab ta korduskohtumisest eemale. Foto: SCANPIX

FC Barcelona alistas eile hilisõhtul jalgpalli Meistrite liiga kaheksandikfinaali avamängus võõrsil 2:0 Londoni Arsenali ning võib end 16. märtsil peetava korduskohtumise eel tunda üsna turvaliselt. Kohtumise järel on spekuleeritud, et Barcelona keskkaitsja Gerard Pique võis meelega teenida matši lõpus kollase kaardi, et jätta vahele just kordusmäng Arsenaliga.

Pique teenis kollase kaardi kohtumise 85. minutil ning selleks hetkeks oli seis juba 2:0 Barcelona kasuks. Pique peab nüüd vahele jätma kordusmängu Arsenaliga, kuid saab edasipääsu korral veerandfinaalides väljakule tulla nö puhaste paberitega, kirjutab Sportsmail.

Pique kollase kaardi muudab küsitavaks aga asjaolu, et vaid 80 sekundit enne kaardi teenimist käis ta võistkonna peatreeneri Luis Enriquega aru pidamas.

BT Sporti kommentaatorid Ian Wright ja Ronald Koeman leidsid koheselt, et Pique tegi Danny Welbecki vastu sihiliku vea, et teenida kollane kaart. Luis Enrique lükkas hiljem need süüdistused aga ümber. «See viga ei olnud sihilik. Kõik, kes juhtunut nägid, saavad sellest aru,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles