Taas Rockile tuule alla teinud Kalevi peatreener Alar Varrak: meil on praegu hea minek

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak.
Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak. Foto: Tairo Lutter

Kalev/Cramo alistas kahe Eesti parima korvpalliklubi vastasseisus Tartu Ülikool/Rocki sel hooajal juba neljandat korda. Täna olid Tartus peetud mängus kalevlaste võidunumbrid 83:71.

Kalevi peatreener Alar Varrak tõdes pärast kohtumist, et praegu on hoolealuseid lausa lust juhendada. «Olime mänguks hästi valmis ja viimased kohtumised on näidanud, et meil on praegu hea minek. Teisel poolajal mängisime väga head kaitset, suurema osa ajast hoidsime nad vaid 20 punkti peal,» rääkis ta.

Pärast vigastusi ja mitme palluri vahetust sai Kalev lõpuks ometi kasutada kõiki mängijaid. «Kui meeskonnas on vigastused, siis läheb rollijaotus paigast ära ja pallurite tervenedes on seda raske tagasi saada. Aga täna lahenes kõik suurepäraselt, sest teine viisik, kus olid näiteks (Sten) Sokk, Rain Veideman ja Erik Keedus, tegutses isegi paremini,» ütles Varrak.

Järgmisena kohtub Kalev pühapäeval Ühisliiga raames Nižni Novgorodiga, keda eelmisel hooajal kodusaalis ülikindlalt võideti. Seekord leiab aga lahing aset hoopis Audentese spordihallis, kuhu mahub napilt tuhat pealtvaatajat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles