Kati Tolmoff ja Raul Must alustasid Austrias võidukalt

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kati Tolmoff
Kati Tolmoff Foto: Kristjan Teedema

Viinis peetud 17 500 dollari suuruse auhinnafondiga sulgpalliturniiril olid esimeses ringis võidukad mõlemad Eesti esireketid. Raul Must, kes sel nädalal on maailma edetabelis 45., on turniiril kolmanda paigutusega mängija. Esimeses ringis oli Musta vastaseks ukrainlane Valeri Atrashchenkov (maailma edetabelis 117. koht).

Mustal läks ukrainlase alistamiseks vaja kolme geimi. Esimene geim kulges tasavägiselt, kuid kaks järgmist olid juba geimi algusest Musta kontrolli all. Mäng lõpptulemus 23:25, 21-6, 21-13. Teises ringis, kuueteistkümne parima seas, tuleb vastu taanlane Steffen Rasmussen. Rasmussen on Musta pikaaegne klubi kaaslane Taanis Odense klubis ja seetõttu eestlasele tuttava mängustiiliga. Nende omavaheliste kohtumiste seis on 2-0 Musta kasuks.

Kati Tolmoffi esimene vastane pääses põhitabelisse kvalifikatsiooni turniirilt. Tolmoff võitis maailma edetabeli 187. reketi Lekha Shehani Sri Lankast 21-15, 21-11. Teises ringis kohtub Tolmoff viienda paigutusega Olga Kononiga Saksamaalt. Tolmoff ja Konon on mänginud hiljuti nii detsembris Itaalias kui jaanuaris Rootsis toimunud võistlustel. Mõlemal korral jäi peale maailma edetabelis 39. kohal asuv Konon.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles