Rapla korvpalliklubi kõnnib rahaliselt noateral

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rapla peatreener Aivar Kuusmaa
Rapla peatreener Aivar Kuusmaa Foto: Urmas Luik

Rapla korvpalliklubi jätkab jonnakalt ristiretke maksuameti otsuse vastu keelata sportlastele stipendiumite maksmine. Ainsa Eesti meistriliiga klubina makstakse mängijatele stipendiumit ka käimasoleval hooajal, samas on klubi edasi kaevanud otsuse, millega neilt nõutakse varasemal ajal maksmata jäänud maksude tasumist. 

«Meil polegi võimalik muudmoodi tegutseda,» tunnistas Rapla klubi tegevjuht Jaak Karp. «Kui me loobuks stipendiumite maksmisest, näitaksime sellega, et oleme maksuameti otsusega nõus. Aga me ei ole!»

Karp ei osanud ega ka soovinud maksuameti nõude suurust täpselt välja ütelda. Umbkaudu olevat see 10 000 eurot. Pärast seda, kui otsustati, et Rapla klubi peab ikkagi nõutud summa ära maksma, püüti koostada maksegraafik, kuid samal ajal jätkati ka oma võitlust. Klubi ja maksuameti vaidlus peaks tulema uuesti arutusele aprillis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles