Eesti meistriteks krooniti Gaim ja Lessing

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grete Gaim
Grete Gaim Foto: Liis Treimann

Täna peeti päikeselistel Haanja suusaradadel laskesuusatamise Eesti meistrivõistlused sprindis, Eesti meistriteks krooniti Grete Gaim ja Roland Lessing.

Gaim eksis tiirudes vaid korra (1+0) ning jõudis 7.5 km pikkusel distantsil finišisse päeva parima ajaga, milleks oli 25.24. Hõbemedalile tuli Kristel Viigipuu ajaga 26.38 (1+2), pronksmedali sai kaela Eveli Saue ajaga 27.19 (1+1).

Gaim oli finišijärgselt tulemusega rahul ja õnnelik. «Mul on olnud viie nädalane võistluspaus ja olengi nüüd just Eesti meistrivõistluste nimel treeninud. Olen tõesti väga õnnelik – tänane võistlus õnnestus! Kuigi rada oli täna raske, tundsin ennast hästi ja ka laskmine õnnestus. Lamades lastes läks üks lask väga napilt mööda, kuid püsti lastes tabasin kõik märgid. Kuna olen sel hooajal püsti laskmisega hädas olnud, siis on mul selle üle eriti hea meel,» rääkis Gaim ja lisas: «On uhke tunne olla Eesti meister!»

Meeste arvestuses noppis 10 km sprindidistantsi kuldmedali vanameister Roland Lessing (37) ajaga 23.42 (0+1). Hõbemedali võitles täna välja Rene Zahkna (21), kes ületas finišijoone ajaga 25.28 (1+2). Ajaga 25.34 (1+1) võitis pronksmedali Jan Treier.

Ka Lessing oli meistritiitli üle rõõmus ja sõnas, et sportlase jaoks on alati oluline tulla Eesti meistriks. «Kui ma ise noor olin, siis vaatasin ka ikka koondise meeste poole ja on oluline, et koondislased tulevad rajale ka kodustel võistlustel, et noortel oleks end kellega võrrelda,» rääkis Lessing.

Tänase võistlusega jääb Lessing igati rahule: «Laskmine läks mul täna väga hästi ja mul on hea meel, et üle pika aja sprindi Eesti meistritiitli võitsin. Enesetunne on 37-aastase mehe kohta päris hea, » võttis Lessing tänase kokku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles