Postimehe otsepilt: Põhjamaade noorte meistrivõistlused lõppesid teatesõitudega

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Otepääl toimunud põhja suusaalade Põhjamaade noorte meistrivõistlustel olid täna viimase alana kavas teatesõidud. Naiste 3x3 km sõit algas kell 10 ja meeste 3x5 km teatesõit kell 10.45. Postimees tegi mõlemast võistlusest otseülekande. 

Neidudest oli kiireim Norra esimene võistkond, kes edestas Rootsi teist võistkonda 4,7 sekundi ja Soome esindustiimi 5,8 sekundiga. Eesti tiimidest parimana sai 11 lõpetanu hulgas 8. koha meie I võistkond koosseisus Hanna Britt Laursoo, Mariel Merili Pulles ja Stine-Lise Truu.

Noormeestest võitis samuti Norra I võistkond, teise koha sai Soome II (+22,8 sek) ja kolmanda Norra II (+23,0). Kolm Eesti võistkonda jäid protokolli lõppu, kiireim oli 9. positsioonil lõpetanud Eesti II võistkond koosseisus Christopher Kalev, Henri Ahtiainen ja Henri Roos, kes jäid norralastest maha üle kahe minuti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles