Tavalise poetsikliga sõitnud Tanel Leok tegi MMi avaetapil korraliku esituse (1)

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Leok.
Tanel Leok. Foto: Riho Lüüs

Kataris alanud motokrossi MM-sarja esimesel etapil sai tugevaimas MX-GP sarjas osalev Tanel Leok kahe sõidu kokkuvõttes 14. koha.

Sellel hooajal Husqvarna tsiklit taltsutav Leok oli esimeses sõidus 16. ja teises sõidus kolm kohta kõrgemal. Etapi võitis sloveen Tim Gajser (Honda), kes oli kiireim mõlemas sõidus. 2015. aastal maailmameistriks tulnud prantslane Romain Febvre sai teise koha.

Eelmisel hooajal sõitis Leok Kawasaki tsikliga ja lõpetas kokkuvõttes 41. positsioonil.

Portaal MXMania.eu kirjutas, et Leoki ja MX2 klassis 28. koha saanud Karel Kutsari võistlus oli üpris omanäoline. «Meie mehed Tanel Leok ja Karel Kutsar näitasid kohapealt renditud poetsiklitel väga head kiirust ja said kirja korraliku tulemuse. Kohapealt Katarist renditud poetsikliga ei olnud tal start just kõige parem, aga selle eest näitas ta rajal tõeliselt head kiirust ja võitlejahinge. Leok hakkas Top 20 piiri pealt tulema ja suutis lõpuks koguni 13. kohale tõusta. Raske öelda, aga ilmselt pole keegi teine varem standard rattaga sellist tulemust MM-il välja sõitnud.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles