Taas Eesti meistriks kroonitud Gaim murdis MM-koondisesse

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grete Gaim
Grete Gaim Foto: Tairo Lutter

Täna jätkusid Haanjas jälitussõitudega Eesti meistrivõistlused laskesuusatamises. Eesti  meistriteks krooniti juba teist päeva head vormi näidanud Grete Gaim ja eile sprindietapil pronksimees olnud Jan Treier. Ühtlasi otsustati, et Gaim liitub ka Eesti MM-koondisega.

Gaim eksis 10 km pikkusel distantsil tiirudes kokku viiel korral (1+1+2+1) ja lõpetas tänase võistluse ajaga 35.43, mis tagas talle ka kuldmedali. Teisele kohale tuli Kristel Viigipuu ajaga 36.39 (0+2+1+1). Pronksmedali sai kaela Eveli Saue ajaga 38.05 (1+1+0+2).

Meeste 12,5 km distantsil näitas kiireimat aega Jan Treier, kes jõudis finišisse ajaga 38.42 (2+3+0+0). Teiseks tuli Kermo Sikk ajaga 48.48 (0+0+3+3).

Tänasega sai paika ka Eesti MMile sõitev koondis, kuhu viimasena suutis end murda Gaim.

Järgmisel nädalal toimuvale MMile sõidavad: Kauri Kõiv, Kalev Ermits, Roland Lessing, Rene Zahkna, Grete Gaim, Kadri Lehtla ja Meril Beilmann.

Kui MMi jooksul tuleb otsus panna välja ka naiste teatevõistkond, siis liitub koondisega ka Kristel Viigipuu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles