Flora - Kalju duellis on mängus hooaja esimene karikas

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullune Eesti jalgpallimeister FC Flora.
Mullune Eesti jalgpallimeister FC Flora. Foto: Albert Truuväärt

Homme, 1. märtsil kell 19:00 toimub jalgpallihooaja avalahing, kui Superkarikafinaalis kohtuvad mullu Eesti meistriks tulnud FC Flora ja karikavõitjaks kroonitud Nõmme Kalju.

«Läheme Superkarikafinaali mängima väga hea emotsiooniga, meeskond on äärmiselt hästi motiveeritud. Superikarikas on hea võimalus alustada hooaega tugeva mänguga, oleme selle mängu ootuses väga põnevil seda on tunda nii treeneripingil kui mängijate hulgas,» ütles FC Flora peatreener Norbert Hurt.

«Kauaoodatud hooaja algus on käes ning avame selle kohe põlise rivaali Nõmme Kalju vastu minnes. Meeskonna ettevalmistus on sujunud hästi, meelestatus on hea ning loodame fännidele kinkida sellesse külma talvepäeva soojad emotsioonid ning karika taaskord ära tuua!» lausus Flora mängija Rauno Sappinen.

«Hooaeg algab kohe väga olulise mänguga, millele on eelnenud ettevalmistusperiood. Oleme palju treeningutel vaeva näinud ja Superkarikafinaal annab võimaluse kohe ka esimene proovikivi saada. Kalju ja Flora on Eesti üks põnevamaid mänge ning selle võlu on, et kunagi ei tea, kuidas see lõpeb! Ootame fänne staadionile möllu tegema!» sõnas Nõmme Kalju abitreener Sergei Terehhov.

«Hooaeg algab kohe väga tähtsa mänguga. Favoriite sellises mängus ei ole, vastamisi on kaks võrdset ning tugevat võistkonda. Võidab see, kes rohkem tahab seda tiitlit. Me oleme väga motiveeritud ning tahame seda tiitlit. Ootame fännide toetust ning tahame neile pakkuda ilusat mängu ning hooaja esimest tiitlit!» lisas väravavaht Vitali Teleš.

Mullu võitis Superkarika FC Levadia, Florale kuulus see viimati aastal 2014. Kalju mängis Superkarikale aastal 2013, kuid pidi toona tunnistama Levadia paremust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles