Poolkaitsja Marek Kaljumäe taasliitus Levadiaga

Laura Kalam
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Pareiko ja Marek Kaljumäe
Sergei Pareiko ja Marek Kaljumäe Foto: FC Levadia

FC Levadia sõlmis eile Marek Kaljumäega üheaastase lepingu. Kaljumäe mängis Levadia eest ka aastatel 2011-2014 ning tuli klubi koosseisus kahel korral Eesti meistriks ja karikavõitjaks.

Mullu kuulus Kaljumäe Narva Transi põhimängijate hulka. «Hea on FC Levadiasse tagasi tulla. Kohanemine läks väga kiiresti – meeskond tunneb mind ja mina meeskonda,» lausus Kaljumäe Levadia kodulehekülje vahendusel. «Jäin Narva Transis veedetud hooajaga isiklikult igati rahule, mängisin seal kõik mängud ning sain kõvasti enesekindlust juurde.»

«Uuel hooajal on meie eesmärgiks meistritiitel. Meeskonnas valitseb väga tugev konkurents, loodan võimalikult palju mänguaega teenida. Arvan, et treener Sergei Ratnikov kasutab mind eelkõige keskpoolkaitsja positsioonil,» lisas Kaljumäe.

FC Levadia spordidirektor Sergei Pareiko tundis heameelt Kaljumäe kui väga visa, tööka ning suurepärase võitlejahingega jalgpalluri lisandumise üle. «Mareku tulekuga muutus meie meeskonnas mängijate valik veegi laiemaks. Narvas sai ta eelmisel hooajal palju mängida ja kindlasti hakkab ta kohe võitlema oma koha eest algkoosseisus,» sõnas Pareiko.

Kaljumäe hakkab kandma FC Levadias särki numbriga 23, mida ta kandis ka enne Narva Transi siirdumist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles