Loos tõi Sillamäe eurounistust nurjama Nõmme Kalju koos Frantseviga

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõmme Kalju ja Sillamäe Kalevi kohtumine.
Nõmme Kalju ja Sillamäe Kalevi kohtumine. Foto: Mihkel Maripuu

Tänasel jalgpalli Meistriliiga hooaja avamisel loositi ka Evald Tipneri karikavõistluste veerandfinaalid ning loosiõnn ei naeratanud Sillamäe Kalevile, kes peab vastamisi minema Nõmme Kaljuga.

Meistriliigas mullu alles viienda koha saanud Sillamäele oli karikasari viimaseks eurosarja pääsemise võimaluseks, kuid nüüd on nende teel mullune pronksimeeskond Kalju. Saatuse irooniana juhendab Nõmme meeskonda sel hooajal Sergei Frantsev, kes vallandati mullu poole hooaja pealt Sillamäe peatreeneri kohalt.

Sillamäe raske loos on hea Premium liiga mulluse neljanda meeskonna Infoneti jaoks, sest suurendab võimalust, et karika võidab Flora või Kalju, kes on juba koha eurosarjas taganud. Niisugusel juhul läheb neljas eurokoht just Infonetile.

Lisaks lähevad veerandfinaalides vastamisi valitsev Eesti meister FC Flora ja esiliigas mängiv Tartu Santos, kõrgliigameeskond Tartu Tammeka võõrustab II liigas ehk tugevuselt neljandas liigas mängivat Tõrva Jalgpalliklubi. Esiliiga B-s ehk tugevuselt kolmandal liigatasandil mängiv Viimsi JK võtab koduväljakul vastu II liiga klubi Tallinna FC Forza.

  • JK Sillamäe Kalev (PL) - Nõmme Kalju FC (PL)
  • Tartu JK Tammeka (PL) - Tõrva JK (II)
  • Viimsi JK (ELB) - Tallinna FC Forza (II)
  • Tallinna FC Flora (PL) - Tartu FC Santos (EL)
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles