Leicester City peatreener veeretas favoriidikoorma teistele

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Claudio Ranieri.
Claudio Ranieri. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas on tabeli tipp äärmiselt tihe ja esikohta hoiab selle hooaja suurüllataja Leicester City. Liidrite peatreener Claudio Ranieri kinnitas aga, et tema hoolealused pole favoriidiks, vaid võidu poole tüürib hoopis Tottenham Hotspur.

Leicesteril on 11 vooru enne hooaja lõppu kirjas 56 punkti, teisel kohal oleval Tottenhamil on saldos 54 silma, kolmandat kohta hoidev Arsenal on kogunud 51 punkti ja Manchester City on 47 silmaga neljandal kohal. «Kõik räägivad Leicesterist, aga keegi ei räägi Tottenhamist,» nentis Ranieri olukorra kohta.

«Minu arvamuse järgi on Tottenham favoriidiks. Kui nad kaitsevad ja kui nad ründavad - nad teavad, mida tahavad. Meie oleme üllatuseks, see on fantastiline, meil on hea energia, aga oleme realistid - tõsisteks võistlejateks on Manchester City, Arsenal ja Tottenham,» veeretas Ranieri favoriidikoorma teistele meeskondadele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles