Reinar Halliku kurnav reis lõppes õnnelikult

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reinar Hallik ja Rock püsti, Liepaja pikali. Eilset Balti liiga veerandfinaali kirjeldab pildil nähtav jõudude seis hästi.
Reinar Hallik ja Rock püsti, Liepaja pikali. Eilset Balti liiga veerandfinaali kirjeldab pildil nähtav jõudude seis hästi. Foto: Margus Ansu

KORVPALL. Eesti koondislase Reinar Halliku debüüt Tartu Ülikool / Rockis kujunes magusaks. Mitte niivõrd isiklikus plaanis, sest Balti liiga veerandfinaali avamängus Liepajaga jäi tal punktiarve avamata, aga meeskonnakaaslased tähistasid viskemasina saabumist 93:66 võiduga.

32-aastane ja 208 cm pikkune Hallik veetis suurema osa hooajast Ungaris Szombathely Falcos, aga pidi veebruaris uut klubi otsima hakkama. Miks, seda Hallik lahata ei soovinud. Ungari kõrgliiga keskmik vahetas hiljuti välja ligi pool koosseisust ja vähemalt Halliku maandumine oli pehme – Eesti tippklubi Rock, kus ta varem mänginud polnud. «Kohe, kui Gert (Rocki peatreener Kullamäe – toim) helistas, olin hea meelega nõus tulema. Mulle väga hea võimalus,» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles