Koondise treener: sportlane peab MMil andma endast kõik

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev Ermits.
Kalev Ermits. Foto: ELSF

Eesti laskesuusatamise koondise treeneril Kalmer Trammil oli enne täna Oslos algavat MMi üks suur soov: et hoolealused teeksid tiitlivõistlusel oma tänavuse parima võistluse. «Mõnel mehel tähendaks see väga kõva võistlust ja tulemust,» viitas ta Kalev Ermitsa Ühendriikides MK-etapil saavutatud 11. kohale. Hooaja tähtsamal jõuproovil nii kõrgele tõusmine oleks juba vägev saavutus. 

Trammile on tähtis veel üks näitaja. «Oluline on see, et finišisse jõudes oleks sportlane ise rahul ja suudaks normaalselt suhelda,» sõnas ta. «Et ta on sportlasena andnud endast kõik, mitte ei laseks pärast esimeses tiirus tehtud kahte eksimust selga sirgu ega loobuks võitlusest.»

MMi avalöögiks on täna sõidetav segateade. Eestit esindavad seal Kadri Lehtla, Meril Beilmann, Rene Zahkna ja ankrumehena Ermits. Teatesõit on teadupärast alati ettearvamatu. «Meie lootus seisneb selles, et Kardi tuleb esimesest vahetust nii, et Merilil on konkurentidega silmside,» tõdes Tramm. Mehed on tänavu just teatesõidus näidanud head minekut ning asjade selline käik annaks nelikule kokkuvõttes hea võimaluse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles