Must tegi hea turniiri, kuid olümpiavõitjast jagu ei saanud

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raul Must
Raul Must Foto: Kristjan Teedema

Saksamaal toimunud sulgpalli maailmakarikaetapil jäi Raul Musta tulemuseks koht 16 parima seas. Kaheksandikfinaalis kaotas ta kahekordsele olümpiavõitjale ja viiekordsele maailmameistrile Lin Danile Hiinast. 

Esimeses geimis püsis mäng tasavägine ja mitmed pallivahetused olid võitluslikud ning pikad. Lin Dan suutis aga pidevalt hoida geimi alguses saadud paaripunktilist edu ja võistis geimi 21:17. Teises geimis andis Mustal tunda eelmiste võistluspäevade pikkadest mängudest väsimus ning sisse hakkas tulema rohkem lihtvigu. Mängu lõpptulemuseks jäi 21:17, 21:8.

Musta treeneri Mart Siliksaare sõnul oli kahtlemata tegemist kasuliku kogemusega: «Just mängudest selliste vastastega tuleb sportlik areng. Siit on ainult õppida ja edasi minna. Raul tegi kokkuvõttes hea turniiri – Grand Prix Gold sarja tasemaga võistlustel on see üks tema parimaid tulemusi.»

Kuueteistkümne parima hulka jõudis Saksamaa võistlusel vaid neli eurooplast, tugeva koosseisuga turniiril oli kohal 14 mängijat maailma edetabeli esimesest 20st.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles