Koser punasest kaardist: kui keskmine näpp tõesti tõusis, oli õige otsus

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu Tammeka peatreener Indrek Koser lausus pärast hooaja avavoorus Narva Transiga tehtud 2:2 viiki, et jääb hoolealuste esitusega  rahule. Negatiivse poole peale jäi Geir-Kristjan Suurpere punane kaart, mille poolkaitsja sai vastaste varumeeste pingile keskmise sõrme näitamise eest.

«Ma kohe ei näinud seda, aga kui seal tõepoolest oli keskmine näpp, siis loomulikult kohtunike poolt õige otsus ja selliseid asju ei tohi läbi lasta. Kui oli nii, siis punane kaart ja kõik õige. Midagi läks seal vist vastaste treeneriga ütlemiseks, aga ma täpselt ei kuulnud ja vene keelt nii hästi ei oska. Eks mängija peab oma pea igas olukorras külma hoidma ja ei tohi ennast lasta nii kergelt mõjutada,» sõnas Tammeka peatreener.

«Narval on alati olnud kõvasti kvaliteeti ja nad mängivad hästi. Võib-olla natuke üllatas see,  et kui nad jäid kümnekesi, andsid nad initsiatiivi niivõrd meile ära. Kui nad said eelmisel hooajal meie vastu punase, olid nad meiega ikkagi nagu võrdne võrdsega. 15-25 minutit algusest olime natuke hädas vastase kõrge pressiga. Peame selle kallal töötama, kuidas sealt välja tulla. Kui olime  palliga ja kui Narva sai punase, olime kannatlikud ja otsisime oma momente ning Rasmus lõi ilusa värava. Mul ei ole meeskonnale etteheiteid, kaks korda kaotusseisust välja tulla – tuleb poistele au anda,» kiitis Koser.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles