Tänak Mehhikos: teeme edusamme

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: Timo Anis

DMACKi meeskonna värvides kihutav Ott Tänak hoiab Mehhiko ralli teise võistluspäeva järel seitsmendat kohta. Teisel võistluspäeval pandi paremusjärjestust põhiliselt paika neljanda ja seitsmenda kiiruskatsega – mõlemal korral tuli läbida 54,21 km pikkune El Chocolate kiiruskatse.

«Tegime kiiruskatsel ühes kitsas kohas spinni, kuid üldiselt on tunnetus võrreldes teise võsitluspäeva algusega parem. Seega teeme edusamme,» tunnistas Tänak 54,21 km pikkuse kiiruskatse teistkordse läbimise järel.

«Oli palju külg ees sõitmist. Tundub, et lõhkusime diferentsiaali. Seega on vaja asjad üle vaadata ja seejärel näeme edasi,» lisas Tänak kaheksanda kiiruskatse järel.

Teise võistluspäeva lõpetasid kaks 2,3 km pikkust publikukatset (9. ja 10. kiiruskatse), kus Tänak näitas aga suurepärast minekut. Üheksandal kiiruskatsel jäi Tänak jagama Dani Sordoga teist ja kolmandat kohta. Parimat minekut näitas Jari-Matti Latvala. Päeva viimasel kiiruskatsel oli Tänak 6.

Täna jätkub ralli Eesti aja järgi kell 16.53.

Seis 10. katse järel: 1. Latvala, 2. Ogier +32,1, 3. Sordo +1.15,6, 4. Mikkelsen +1.46,7, 5. Paddon +2.20,8, 6. Östberg +2.35,6, 7. Tänak +3.53,8

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles