Mario Balotelli: vaid Messi on minust natuke parem

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mario Balotelli valiti maailma parimaks noormängijaks.
Mario Balotelli valiti maailma parimaks noormängijaks. Foto: SCANPIX

Tihti oma väljaütlemiste ning käitumisega tähelepanu keskpunkti sattuv Manchester City ründaja Mario Balotelli suutis seda taas teha.

Balotelli nimetati selle aasta parimaks noormängijaks ning pärast auhinna kättesaamist avaldas ta arvamust, et ta pole teise koha saanud Arsenali noormängijast Jack Wilshere’ist midagi kuulnud, kirjutab Daily Mail.

«Mis tema nimi on? Wil...? Ei, ma lihtsalt ei tea teda, kuid järgmisel korral üritan Arsenali vastu mängides olla ettevaatlik,» sõnas Balotelli oma generatsiooni ühe andekama Inglismaa noormängija kohta. «Võib olla näitan talle võidetud auhinda ning meenutan talle, et mina võitsin.»

Kolmanda koha sai alla 21-aastaste mängijate konkurentsis Madridi Atletico väravavaht David de Gea.

Samas oli eelnev Balotelli jaoks vaid soojendus ning noormees teatas seepeale, et ta on parem, kui eelnevalt sama auhinna võitnud Wayne Rooney, Cesc Fabregas ja Rafael van der Vaart ning ta ootab, millal ta valitakse maailma parimaks.

«Ainult üks mees on minust natuke parem ja selleks on Lionel Messi. Kõik teised on minust kehvemad,» ütles Balotelli eelnevate parimate noormängijate kohta.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles