Lätlased segavad üle pika aja eestlaste kullajahti

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu liider Hindrek Pulk ja Rakvere võtmemängijad Artis Caics ning Andris Õunpuu.
Pärnu liider Hindrek Pulk ja Rakvere võtmemängijad Artis Caics ning Andris Õunpuu. Foto: Ardi Truija

VÕRKPALL. Nädalavahetusel peetakse Pärnus Eesti, Läti ja Leedu klubisid ühendava Saja liiga Final Fouri turniir. Eesti klubidest osalevad põhiturniiri võitja Pärnu ning Rakvere Võrkpalliklubi, kes kohtuvad omavahel poolfinaalis. Teises poolfinaalis lähevad vastamisi Läti klubid Jelgava Biolars ja Ozolnieki Poliurs ehk finaalis ja ka pronksimängus saab olema üks Läti ja üks Eesti meeskond. Lätlased osalesid viimati finaalis aastal 2007 (Riia Lase), kuld võideti viimati aastal 2006 (Ozolnieki).

Veerandfinaalis sai Pärnu jagu tiitlikaitsjast Tartu Bigbankist, Rakvere alistas kahe mängu kokkuvõttes põhiturniiri teise Tallinna Selveri. Pärnu peatreener Avo Keel ütleb, et meeskonnad tunnevad teineteist läbi ja lõhki. Sel hooajal on omavahel kohtutud kolm korda: kaks korda põhiturniiril ning lisaks karikafinaalis. Karikafinaali võitis 3:1 Pärnu, põhiturniiril sai Pärnu samuti ühe 3:1 võidu ja ühe 3:2 võidu. «Mäletan, et hooaja hakul ütlesin, et Rakverel tasub silma peal hoida. Aga kahe võiduni peetavas poolfinaalis arvasin pigem, et sealt tuleb ikka läbi Selver,» ütles Keel ja lisas, et põhiturniiril saadud seitsmes koht Rakvere tõelist taset ei näita.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles