Jalgpalli otsepilt: liider Infonet teenis Tammeka vastu kindla võidu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Eesti meistriliiga 3. voorus võõrustas Infonet kodusel Lasnamäe staadionil Tartu Tammekat. Kodus mänginud Infonet teenis tartlaste vastu kindla 4:0 võidu. Avavärava lõi juba neljandal minutil Ofosu Appiah, 25. minutil oli täpne Nikolay Mashichev. Vaid kaks minutit hiljem lõi kolmanda värava Draman Haminu. Teise poolaja 64. minutil lõi kohtumise neljanda värava Vladimir Voskoboinikov.

POSTIMEHE TELEMÄNG

FC Infonet – Tartu Tammeka

Laupäeval, 12. märtsil kell 19.00 Tallinnas Lasnamäe kergejõustikuhalli kunstmurustaadionil

Kahe vooru järel on Infonet mitte pelgalt tabeliliider, vaid ainus meeskond, kes suutnud võita mõlemad senipeetud mängud. Teisipäeval Nõmme Kalju vastu kaotusseisust saadud 2:1 võit näitas meeskonna taktikalist küpsust ning andis aimu, et Infonet võib tänavu tõepoolest end tõsiseks medalipretendendiks pidada.

Hooaja eel võinuks Infonet vähemalt paberil pidada kodumängu Tammekaga «kohustusliku» kolme punkti võtmise kohaks, ent Tammeka hooaja algus on samuti olnud üsna muljetavaldav. Esmalt saadi Narva Transilt kätte viigipunkt ning seejärel mängiti nii sisuliselt kui ka numbriliselt üle Paide Linnameeskond. Tõsi, nii 2:2 viigini Transiga kui ka 2:0 võiduni Paide üle jõuti koduväljakul. Mullu lõppes Tammeka ja Infoneti mäng kahel korral viigiliselt ning vähemalt ühte punkti jahivad tartlased Tallinnast ka seekord.

Infoneti peatreener Aleksandr Puštov: «Enne järgmist mängu peaks hea tuju kiirele taastumisele kaasa aitama. Vastane on väga ohtlik ja seda enam rünnakul. Peame kaitses mängima väga tähelepanelikult. Peame lööma väravaid, kindlustama võidu ning rõõmustama oma fänne!»

Infoneti väravavaht Matvei Igonen: «Pärast kahte võitu on meeskonnal suurepärane tuju. Jätkame samas vaimus, kandes endaga eesmärki võita igas mängus. Pärast eelmise vooru rasket võitu on meeskond veel enamgi kindel oma võimetes. Loodan, et järgmises mängus saame näidata oma jalgpalli ja võita.»

Tammeka peatreener Indrek Koser: «Infonet on siiamaani ainult võite tunnistanud. Kui tahame nende ilusa seeria katkestada, siis peame keskenduma oma mängule ja tegema väga hea esituse, et esimesest võõrsil mängust punkte saada.»

Tammeka keskkaitsja Jürgen Lorenz: «Järgmine mäng võõrsil Infonetiga, kes sel aasta väga tugevad täiendused saanud ning kahes esimeses mängus ka head taset näidanud. Samas oleme ka meie näidanud suurepärast hingestatust ning kui nii jätkame, siis on kõik võimalik! Lihtsaks me seda mängu Infonetile kindlasti ei tee ja tahame oma punktisaaki suurendada!»

Infonet on ainus meeskond, kel liigatabelis kirjas kaks võitu. FOTO:
Infonet on ainus meeskond, kel liigatabelis kirjas kaks võitu. FOTO: Foto: Liis Treimann
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles