Red Bulli meeskond andis oma sõitjatele tõsise hoiatuse (1)

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helmut Marko.
Helmut Marko. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarjas sõitev Red Bulli meeskond andis mõista, et nende sõitjatel ei ole tiimis kohti kindlustatud, vaid kõiki mehi hinnatakse tulemuste baasil ning kes hästi ei esine, võib kinga saada.

Red Bulli meeskonda esindavad sarnaselt eelmise hooajaga ka sel aastal tiimi noorteprogrammist pärit Daniil Kvjat ning Daniel Ricciardo. Lisaks haldab Red Bull ka Toro Rosso meeskonda, mille masinate roolis istuvad samuti samast süsteemist tippu kerkinud sõitjad Max Verstappen ning Carlos Sainz Jr.

Kuigi mõlemad meeskonnad jätsid sõitjatepaarid võrreldes eelmise aastaga muutmatuks, siis Red Bulli konsultant Helmut Marko andis selgelt mõista, et tulevikuks pole kellelegi kindlat kohta lubatud ja meeskonnas püsimiseks tuleb teha häid esitusi. «Meil on Red Bulli noorteprogrammiga põhimõtteliselt pikaajalised lepingud ja kogu programm on rajatud tulemustele. Seega et kõik oleks väga selge, siis see, kes tulemusi ei too, peab tiimist lahkuma,» teatas Marko.

Uus F1 sarja hooaeg algab juba sel nädalavahetusel Austraalias.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles