Seeria, mille võib otsustada üks vise

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert Dorbek (palliga) vedas Rocki 20 punktiga.
Gert Dorbek (palliga) vedas Rocki 20 punktiga. Foto: Margus Ansu

KORVPALL. Tartu Ülikool/Rocki ja Valmiera vahel peetud Balti liiga esimene poolfinaal oli ootuspäraselt põnev. Rock saavutas lõpuks raske 68:64 võidu, aga nädala pärast on Valmieras oodata veelgi tulisemat heitlust. Nagu Balti liigas ikka, selgub edasipääseja kahe kohtumise arvestuses.

Valmiera ei kõla vastasena kuigi ähvardavalt, aga sel hooajal on kokku aetud põhimõtteliselt Läti B-koondis. Nii oli asjaolu, et Rock läks kiirelt 30:17 ette, isegi pisut üllatav. Aastaid Kalev/Cramos pallinud Armands Škele vedamisel tasakaalustasid külalised kolmandal veerandajal siiski seisu ja jõudsid isegi viigini.

«Kumbki võistkond ei kinkinud teineteisele midagi, aga seda oli ka oodata. Saime esimesel poolajal 10-11 punktiga ette, aga teisel poolajal kadus rünnakul rütm ära. Teine poolaeg peetakse Valmieras ja tundub, et tegu on seeriaga, kus üks vise võib otsustada kogu seeria saatuse,» rääkis Rocki peatreener Gert Kullamäe pärast kohtumist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles