Nurger: ootasin seda momenti terve hooaja

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rauno Nurger
Rauno Nurger Foto: SCANPIX

Korvpalluri Rauno Nurgeri kodumeeskond Wichita State Shockers alustas teisipäeval üliõpilasliiga NCAA finaalturniiri võidukalt, kui lõuna regiooni avamatšis alistati Vanderbilti ülikool 70:50. Nurger sai mänguaega 17 minutit ning kogus selle ajaga kuus punkti, kolm lauapalli ja ühe kulbi.

«Olen oodanud seda momenti terve hooaja. Pidin veetma redshirt-hooaja... nüüd aga ootasin taolist suurt hetke nagu see nüüd, lihtsalt tehes päevast-päeva treeningutel rasket tööd. Võttes lauapalle, võideldes korvi all, mängides kõvasti kaitses – see on mu põhitöö. Ma ei andnud endale isegi täiel määral aru, et olen ses tähtsas mängus väljakul, päris aktsioonis,» vahendab Basket.ee Nurgeri sõnu.

Redshirt-hooaja all pidas Nurger silmas tema staatust hooaja alguses, kui talle öeldi, et jätab tänavuse aasta vahele, kuid jääb samal ajal siiski klubi koosseisu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles