Guardiola Bayerni võidust: Itaalia klubile neli väravat tagasi lüüa on suur asi

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pep Guardiola.
Pep Guardiola. Foto: SCANPIX

Eile jalgpalli Meistrite liiga kaheksandikfinaalis Torino Juventuse üle raske võidu saanud Müncheni Bayerni peatreeneri Pep Guardiola sõnul saadi hakkama millegi suurega.

«Kui jääda Itaalia klubi vastu 0:2 taha ja suuta neile neli väravat tagasi lüüa, on see suur asi. See oli meie kõigi jaoks suurepärane mäng. Kui tahame Meistrite liiga karikat võita, siis peame alistama ka tõeliselt suuri tiime ja Juventus on uskumatu,» rääkis Guardiola pressikonverentsil.

Bayern jäi esimesel poolajal koduväljakul mõneti ootamatult Juventuse vastu 0:2 taha, aga Robert Lewandowski 73. ja Thomas Mülleri 90.+1. minuti värav aitasid Bayerni lisaajale. Seal oldi Itaalia klubist juba selgelt paremad ning Thiago Alcantara ja Kingsley Coman lisasid veel kaks väravat.

«Kahetsen vaid seda, kuidas me mängu alustasime. Loodan, et saime veerandfinaaliks õppetunni,» lisas suvel Manchester Cityt tüürima asuv Guardiola.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles