Maradona ähvardab Argentina jalgpalliliidu presidenti kohtuga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Diego Maradona
Diego Maradona Foto: SCANPIX

Endine Argentina jalgpallikoondise peatreener Diego Maradona ja Argentina jalgpalliliidu (AFA) president Julio Grondona pidasid maha järjekordse sõnasõja, mille järel ähvardas Maradona Grondona kohtusse kaevata.

Maradona juhendatav Argentina koondis langes suvisel MM-finaalturniiril konkurentsist välja juba veerandfinaalis ja seetõttu lõpetati ka Maradona leping. Pärast seda on endine tippmängija Maradona Grondonaga pidevalt tülitsenud, vahendab Goal.com.

Viimasel ajal on tülid sagenenud. Esmalt teatas Maradona, et Grondona on seniilne, mille peale AFA president neljapäeval vastas: «Ma pole seniilne. Ühel päeval Maradona armastab sind, teisel aga vihkab. Selleks on oma põhjus ja kõik teavad, mis see on.»

Mõistagi vihjas Grondona endise jalgpalluri pikaajalisele võitlusele narkootikumidega. See aga ajas Maradona maruvihaseks ja ta ähvardab Grondona nende kommentaaride eest kohtusse kaevata.

«Lähen otsejoones oma advokaatide juurde, ta on kontrolli kaotanud, aga ta peab oma sõnade eest vastutama,» pahandas Maradona. «Ma pole kuus aastat mitte midagi tarvitanud, isegi mitte klaasi veini.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles