Diego Simeone raske loosi järel: olen väga elevil

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Diego Simeone.
Diego Simeone. Foto: SCANPIX

Võinuks arvata, et Madridi Atletico jalgpalliklubi peatreener Diego Simeone kirus pärast tänast Meistrite liiga veerandfinaalide loosimist õnnejumalannat, sest neile tuleb vastu terve hooaeg suurepärases hoos olnud Barcelona, aga Simeone oli vastase üle hoopis rõõmus.

«Mina olen väga elevil. Mis oleks meile paremaks motivatsiooniks, kui kohtuda maailma parima klubiga?,» küsis Simeone goal.com-i vahendusel.

Kaks aastat tagasi kohtusid Atletico ja Barca samuti veerandfinaalis ja siis suutis Madridi klubi kahe mängu kokkuvõttes 2:1 parem olla. «Võrreldes toonase ajaga on Barcelona kindlasti paremaks läinud. Neil on nüüd kogenum Neymar, juurde on tulnud Luis Suarez ja neil on parem pink,» kiitis Simeone Kataloonia meeskonda.

Teistes veerandfinaalpaarides lähevad kokku Müncheni Bayern - Lissaboni Benfica, Wolfsburg - Madridi Real ja Pariisi Saint-Germain - Manchester City.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles