Spordi lühiuudised

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kelly Sildaru Oslos
Kelly Sildaru Oslos Foto: Videokaader

VIGURSUUSATAMINE

Kelly Sildaru lõpetas hooaja võidukalt

Prantsusmaal toimunud vigursuusatamise SFR Freestyle Touri La Clusaz’ viimase osavõistluse ja ka sarja üldarvestuses triumfeeris naiste pargisõidus tänavuste X-mängude kuldmedalist Kelly Sildaru, kes sai esimese sõidu eest kohtunikelt 92,6 punkti. Teise laskumise eest anti Sildarule 91,2 punkti. La Clusaz’s võidutses Sildaru teist aastat järjest. Teisel laskumisel sai ta sisse suurema hoo, aga punkte juurde ei tulnud. «Olen võidu üle väga õnnelik. Hea, et sain suurte hüpete jaoks piisava hoo sisse. Rada oli pisut pehme,» ütles hooaja viimase võistluse teinud Sildaru. 14-aastase eestlanna järel sai teise koha britt Isabel Atkin 87,80 punktiga, prantslanna Tess Ledeux oli kolmas (85,80 punkti) ja kanadalanna Kaya Turski neljas (85,00).

47,39 sekundiga läbis 400 meetri jooksja Marek Niit USAs Portlandis alanud kergejõustiku maailmameistrivõistlustel oma eeljooksu ja poolfinaali ei pääsenud. Niit lõpetas oma jooksu neljandana, kolmanda jooksu võitis Grenada sprinter Bralon Taplin ajaga 46,24. Niidu jooksust pääses poolfinaali veel Türgi esindaja Yavuz Can (46,82). Ööl vastu tänast toimus naiste kaugushüpe, kus osales ka Ksenija Balta.

JALGPALL

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles