Jüri Ratas: ootan sisulist debatti Eesti spordi tuleviku üle (1)

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Ratas
Jüri Ratas Foto: Peeter Langovits

Eesti Olümpiakomitee presidendiks pürgimist jätkav Riigikogu aseesimees ja Eesti Korvpalliliidu president Jüri Ratas andis meediale saadetud teates teada, et tänab EOK liikmeid toetuse eest. Ühtlasi tunnustab Ratas kõiki kandidaate EOK presidendi ametikohale.

«Tänan spordiorganisatsioone ja -inimesi, kes on mulle toetust avaldanud. Tunnustan kõiki Eesti Olümpiakomitee liikmeid, kes on esitanud oma kandidaadid EOK valitavatele kohtadele või muul viisil valimistel kaasa rääkinud. Kümnetel kohtumistel spordiinimestega Eesti eri paigus olen saanud väga palju asjalikku tagasisidet ja ettepanekuid spordielu edasiviimiseks. Vajame mitmekülgset koostööd saavutusspordi taseme tõstmisel, treenerite ja kohtunike toetamisel, noortespordi arendamisel ning tervisliku elu- ja mõtteviisi edendamisel,» selgitas Ratas.

«Järgmise nelja nädala jooksul soovin osaleda võimalikult paljudel sisulistel debattidel ja kohtumistel. Laiapõhjalisest arutelust võidab kogu sport ja olümpialiikumine, sest võimalikud arengusuunad saavad üheskoos märksa selgemaks räägitud. Seejärel saab Eesti Olümpiakomitee täiskogu langetada 15. aprillil oma kaalutletud otsuse. Minu hinnangul on kõik EOK presidendi kandidaadid väärikad isikud, kes on valmis andma oma panuse Eesti spordi hüvanguks,» toonitas Ratas.

Ratase esitasid Eesti Olümpiakomitee presidendi ametikohale 50 EOK liiget.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles