Kehra käsipalluritele jäi Balti liiga finaalturniiriuks suletuks

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kehra meeskonna resultatiivseim Uku-Tanel Laast (vasakul(.
Kehra meeskonna resultatiivseim Uku-Tanel Laast (vasakul(. Foto: Elmo Riig

Laupäeva õhtul mängiti Soomes, Riihimäel käsipalli Balti liiga veerandfinaali kordusmäng, kus kaalul oli pääs aprillis toimuvale nelja meeskonna finaalturniirile. Kohalik Cocks alistas HC Kehra/Horizon Pulp&Paperi 32:24 (19:11) ja kindlustas koha Final Four'ile.

Eelmisel nädalal jäid kehralased kodusaalis peetud avakohtumises alla 30:34 ehk kordusmängu eel püsis väike lootus. Cocks siiski midagi saatuse hooleks ei jätnud. Ehkki Kehra juhtis Indrek Normaku visetest 2:1, oli avapoolaja keskel Soome meister juba 10:4 ees ning vaheajale läks Kehra 11:19 kaotusseisus.

Teisel poolajal väiksemaks kui kuueväravaliseks vahet vähendada ei õnnestunud ja nii sai Cocks 32:24 võidu. Kehra parimana viskas Siimo Tänavots 7 väravat, Indrek Normak ja Dmõtro Jankovski lisasid 4, Kaspar Lees 3, Viktor Skrõpak ja Antti Rogenbaum 2 ning Indrek Napsep ja Kaimar Lees 1 tabamuse. Kohtumise täpseim mängumees oli Cocksi koondislane Nico Rönnberg 8 väravaga.

Kehra oli sunnitud mängima ilma vigastatut Marko Slastinovski ja Kaupo Liivata ning mängu algus ei toonud paremaid uudiseid. «Kohe algul sai meie mängujuht Uku-Tanel Laast viga, mitte küll tõsiselt, aga jätkata ta ei suutnud,» sõnas Kehra peatreener Indrek Lillsoo. «Ja eks nii mitme põhimehe puudumine tegi niigi raske olukorra veelgi keerulisemaks.»

«Cocks mängis kodusaalis muidugi ka isuga ja võimsalt, meil kippus sisse palju teineteise mittemõistmist ja sellest ka lohakusvigu, mida soomlased olid varmad ära kasutama,» kirjeldas Lillsoo. «Eesmärgiks seatud Final Fouri pääset me ei saanud, aga eks andsime juba olulisi punkte ära põhiturniiril, mis meid üldse Cocksiga kokku viiski.»

Lillsoo nägi siiski ka positiivseid noote: «Mõne põhimehe puudumisel sai palju mänguaega meiega tänavuseks hooajaks liitunud Siimo Tänavots ja kasutas selle hästi ära, tehes korraliku esituse. Balti liiga sai küll läbi, aga keskendume nüüd täie tõsidusega kodustele meistrivõistlustele, et tiitel tagasi Kehrasse tuua!»

Balti liiga veerandfinaalid pühapäeval, 20. märtsil:

14:00     Viljandi HC – Kaunase Granitas-Gaja-Karys (Viljandis)

14:00     Klaipeda Dragunas – Põlva Serviti (Klaipedas)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles