Räikkönen: me pole nii kehvad, kui kvalifikatsioon näitas

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Räikkönen Austraalia GP etapil.
Kimi Räikkönen Austraalia GP etapil. Foto: SCANPIX

Kuigi Ferrari piloodid Sebastian Vettel ja Kimi Räikkönen jäid täna Melbourne'is peetud vormel-1 sarja avaetapi kvalfikatsioonis kindlalt Mercedese sõitjatele Lewis Hamiltonile ja Nico Rosbergile alla, siis Räikköneni hinnangul suurt põhjust muretsemiseks pole.

Kolmanda koha saanud Vettel kaotas Hamiltonile 0,838 sekundit, Räikkönen jäi britist maha ligi 1,2 sekundit. «Vahe on sees, see on selge. Oleksime hea meelega eespool olnud, aga seni on olnud päris kummaline nädalavahetus. Meile oleks sobinud pisut soojemad tingmused, sest siis oleks rehvid paremini tööle hakanud,» lausus Räikkönen Autospordi vahendusel.

«Ent auto paistab päris hea olevat ja järeldusi on veel liiga vara teha. Kui läheme normaalsetele radadele, siis hakkab tõeline pilt paistma. Loomulikult on Mercedesed väga kiired, aga muretsemiseks pole põhjust,» lisas ta.

Austraalia GP põhisõit algab Eesti aja järgi homme kelle 7.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles