Eesti golfimeister Sander Aadusaar tõusis Hispaanias võistluste liidriks

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sander Aadusaar.
Sander Aadusaar. Foto: Eesti Golfi Liit

Eesti löögimängu meister Sander Aadusaar alustas Hispaanias La Canadas Gecko Mastersi lõppvõistlust 66 löögiga ja on esimese päeva järel tulemusega -5 võistluste liider.

Aadusaar mängis kindlalt ja stabiilselt, kui lõi avapäeval 5 birdiet ja 13 pari. «Iseenesest mul täna vedas, sest võistlus on praegu äikese tõttu peatatud, sain enne oma mängu lõpetatud,» sõnas Eesti Golfi Liidu TEAM 2020 liider. «Kuigi olen praegu haige, köha segab, siis tundsin end väljakul väga hästi ja mäng sujus ülihästi. Eksimusi õnneks polnud. Treenimine Gecko Akadeemias on järelikult hästi mõjunud,» ütles eelmise aasta parimaks golfariks valitud Aadusaar.

Ka eelmisel nädalal mängis Aadusaar 66 lööki, kui tegi selle tulemuse Gecko Pro Touri esimese võistluspäeval Guadalminas. Gecko Mastersi lõppvõistlusel osaleb Touri 38 paremat golfimängijat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles