Kas Eesti jalgpallikoondis muutub veel kaitsvamaks?

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

«Rünnakul on meie võtmemängija Konstantin Vassiljev ja vajame tema ümber mängijaid, kes aitaksid tal kõik oma parimad omadused välja tuua. Seega vaatame kõigi mängijate võimekust pressingut teha, ründes teravusi tekitada ja kaitsesse tagasi töötada,» selgitas Eesti jalgpallikoondise peatreener Magnus Pehrsson mängijate kaasamise peamist põhimõtet.

Kui EMi valiktsükkel oli Eesti jaoks edukas just kaitseliini tegutsemise koha pealt, siis septembris algaval MMi valikturniiril oodatakse sinisärkidelt teravamat tegutsemist rünnakutel. Pehrssoni käigud näitavad samas endiselt, et kõige alus on kaitse. Vähehaaval on ta poolkaitsesse lülitanud väga tugeva kaitsetaustaga mehed: kui kõigepealt kasvatas rootslane poolkaitsjateks Karol Metsa ja Ken Kallaste, siis järgmise mehena liigub ühe liini võrra vastaste väravale lähemale Nikita Baranov.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles