Tihe konkurents: Mercedes ja Ferrari jahivad sama sõitjat

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Ricciardo.
Daniel Ricciardo. Foto: SCANPIX

F1 sarjas osaleva Red Bulli meeskonna juht Helmut Marko teatas, et nii Mercedese kui Ferrari meeskonnad on asunud järgmiseks hooajaks jahtima Daniel Ricciardot.

Kuigi alles algas tänavune F1 hooaeg, on paljude tiimide pilgud suunatud juba tulevikku. Nii on näiteks teada, et 2017. aastast lõppeb Ferraril leping Kimi Räikköneniga ning Mercedesel saab leping otsa Nico Rosbergiga. Mõlemad tiimid vajaksid uut sõitjat ja Red Bulli juhi Helmut Marko sõnul ollakse huvitatud nende meeskonna eest sõitvast Daniel Ricciardost.

«Ferrari on Ricciardost palju rohkem huvitatud kui Max Verstappenist,» rääkis Marko ühele Saksamaa väljaandele. Austria telekanalile Servus TV vihjas Red Bulli juht omakorda, et ka Mercedes on mehest huvitatud: «Nii punane kui hõbedane meeskond on meie uksele koputamas.»

Samas võivad mõlemad huvilised jääda pika ninaga, sest Marko lisas, et Ricciardol on Red Bulliga sõlmitud pikaajaline leping.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles