Inglismaa jalgpallur tunnistas ausalt: Zlatan lõpetas minu karjääri

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ryan Shawcross.
Ryan Shawcross. Foto: SCANPIX

28-aastane Stoke City jalgpallimeeskonna keskkaitsja Ryan Shawcross on Inglismaa koondise eest pidanud seni vaid ühe kohtumise ja mehe sõnavõttu arvesse võttes jääbki see tõenäoliselt tema ainsaks.

Shawcross sai enda võimaluse 2012. aastal maavõistlusmängus Rootsiga, mille Inglismaa lõpuks kaotas 2:4. Keskkaitsja Shawcross pääses väljakule 16 minutit enne kohtumise lõppu, kuid seejärel lõi Zlatan Ibrahimovic kolm väravat järjest ja Rootsi võttis kindla võidu. Seejärel pole ta enam koondise eest väljakule pääsenud, kirjutab The Telegraph.

«Olen enda perekonnas naljade sihtmärgiks, kuna minu koondisekarjäär kestis vaid veidike üle kümne minuti ja selle rikkus üks mees,» meenutas Shawcross. «Nad naljatlevad pidevalt, et Zlatan lõpetas minu karjääri. Mul oli võimalus, kuid arvan, et teiste kaitsjatega oleks läinud samamoodi.»

«Mulle anti veidike üle kümne minuti enda näitamiseks ja tõenäoliselt ei teinud ma piisavalt. Minu vastu mängis tol hetkel maailma üks paremaid ründajaid, kel oli parasjagu käsil hea periood,» lisas ta veel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles