Uruguay saabub märtsis Eestisse parimas rivistuses

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Diego Forlan
Diego Forlan Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondis kohtub teatavasti 25. märtsil koduväljakul MMi neljanda meeskonna Uruguay’ga.

Uruguay koondis saabub Tallinnasse Eesti Jalgpalli Liidu presidendi Aivar Pohlaku sõnul parimas rivistuses ehk palliplatsile peaksid jooksma nii MMi parim mängija Diego Forlan kui ka Luis Suarez.

Eelduse selleks annab ka asjaolu, et 29. märtsil kohtub Uruguay Iirimaaga ning Uruguay parimad mehed mängivad klubijalgpalli Euroopas. «Kindlasti tulevad nad parimas rivistuses,» täpsustas Pohlak.

22. juunil kohtuvad Eesti ja Uruguay Montevideos ning Lõuna-Ameerikas soovib Eesti koondis pidada ka teise kohtumise.

«Teine mäng võib tulla 18. või 25. juunil. Ühe võimaliku vastase meeskonna juht ütles, et ära oota vastust enne 10. jaanuarit,» täpsustas Pohlak, kuid ühtegi võimalikku varianti ta siiski ei avaldanud. «Esimese sammuna püüame ikka kõige suuremat vastast ja nii edasi. Oleks uhke, kui saaksime vastaseks paremuselt järgmise või ülejärgmise või üle-ülejärgmise riigi (Uruguay oli suvisel MMil neljanda kohaga teatavasti edukaim Lõuna-Ameerika riik - toim.).»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles