Eesti jalgpallikoondis viigistas aasta esimeses kodumängus Norraga

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti-Norra.
Eesti-Norra. Foto: Tairo Lutter

Eesti meeste jalgpallikoondis pidas täna selle aasta esimese kodumängu, kui Lilleküla staadionil kohtuti Norraga. Mängus väravaid ei löödud ja matš lõppes seisul 0:0.

Enne mängu: Eesti jalgpallikoondise peatreener Magnus Pehrsson lausus eile toimunud pressikonverentsil, et meeskond on terve ja kõik mängijad on eeldatavasti mänguvalmis.

«Oleme saanud tegutseda plaanipäraselt ja aega hästi ära kasutanud. Norra on väga kompaktne ja tugeva vaimuga meeskond, aga sama võib ka meie kohta öelda. Arvestades muruväljaku olukorda, ei pruugi see kaasa tuua alati ideaalset söödumängu. Seega tuleb lahing, aga ootan seda,» lausus Pehrsson.

Koosseisu osas jäi Pehrsson kidakeelseks, mainimata ka seda, kas ja kui palju ta kasutab poolkaitses paari Karol Mets – Nikita Baranov. «Raske öelda, milline on praegu parim meeskond, aga homseks valin parima võimaliku tiimi. Meil pole etteplaanitud vahetusi poolajal või 60 minuti järel, aga loomulikult neid tuleb. Mängime sarnaselt valikmängudele.

Metsa ja Baranovi osas peate ootama – seda ma veel ei avalikusta, kui palju neid kasutan. Baranov saab kindlasti kahe mängu jooksul oma minutid. Muidugi on see üks põhjus, miks kaasasime rohkem keskkaitsjaid. Aga meil on ka palju poolkaitsjaid, kes osalevad nii mängus Norraga kui ka Serbiaga.»

Norra asub maailma jalgpallikoondiste edetabelis 68. kohal, Eesti päralt on 88. koht. 2014. aastal kohtusid samad meeskonnad Oslos ja siis jäi 1:0 peale Eesti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles