Tribuntsov jõudis USA üliõpilasmeistrivõistlustel viienda ajaga finaali

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ralf Tribuntsov.
Ralf Tribuntsov. Foto: Jaanus Lensment

Eesti ujuja Ralf Tribuntsov on neil päevil võistlemas Atlantas Georgias kus toimuvad USA üliõpilasmeistrivõistlused. Võistluste kolmandal päeval pääses Lõuna-California ülikooli (USC) esindav Tribuntsov A-finaali.

Meeste 100 jardi seliliujumises pääses 21-aastane Ralf Tribuntsov A-finaali. Eestlane läbis eelujumises distantsi ajaga 45.62, mis andis talle finaaliks viienda asetuse, vahendas Priit Aaviku ujumisblogi.

Eelujumiste kiireim oli oodatult California Berkeleyt esindav Ryan Murphy ajaga 44.60. Üleeile viis Murphy 4x100 jardi kombineeritud teateujumises seliliujumise maailmarekordi43.51 peale. Eelneva tippmargi purustas ameeriklane enam kui poole sekundiga. 

Tribuntsov oli aga eile lisaks võistlustules ka 4x50 jardi kombineeritud teateujumises kus enda võistkonnaga alles 18. koht saavutati. Siiski on märkimisväärne tema avavahetuse aeg 20.94, mis oli eelujumistes paremuselt teine aeg, Ryan Murphy järel.

100 jardi seliliujumise finaal toimub Eesti aja järgi täna öösel. Tribuntsovi isiklik rekord sel distantsil on 44.95.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles