Siim Kallas kandideerib Eesti presidendiks (39)

Tuuli Koch
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selline kutse peaks täna jõudma paljude kohalike omavalitsuste juhtide, erinevate erakondade poliitikute, ettevõtjate ning arvamusliidrite postkasti.
Selline kutse peaks täna jõudma paljude kohalike omavalitsuste juhtide, erinevate erakondade poliitikute, ettevõtjate ning arvamusliidrite postkasti. Foto: Pm

Seni presidendiks kandideerimise küsimusele «ootame, vaatame, pole välistatud» laadis vastuseid andnud Siim Kallas peab 16. aprillil rahvusooper Estonia kammersaalis kõne, mille lõpus ta Postimehe andmetel teatab presidendiks kandideerimisest.

Täna hommikul peaks kutse tulla kuulama Kallase pöördumist jõudma kohalike omavalitsuste juhtide, erinevate erakondade poliitikute, ettevõtjate ning arvamusliidrite postkasti. Kõnest saab presidendivalimiste avapauk, misjärel Kallas ise ootab avalikke debatte Eesti ja maailma hetkeolukorra mõtestamisel. Pärast Estonias toimuvat üritust soovib Kallas kohtuda ka parlamendierakondade esindajatega.

Ühtlasi teatab Reformierakonna auesimees 16. aprilli esinemises Eesti Rahvuskultuuri Fondi allfondi loomisest, mille eesmärk on toetada kogukondlikku kultuuri. Arvestades, et riigikogust võib presidendi valimine minna valijameeste kätte, on Kallas presidendikampaanias initsiatiivi haarates valinud õige suuna.

Kommentaarid (39)
Copy
Tagasi üles