Tartu Rock alustas ajaloolist Balti liiga finaalseeriat võidukalt

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu Rocki korvpallimeeskond, kes on juba teinud Balti liiga finaali pääsemisega Eesti klubikorvpalli ajalugu, alustas täna õhtul Tartus kahest mängust koosnevat finaali, kus võideti 81:74 Šiauliai meeskonda.

Rocki resultatiivseimaks oli täna 22 silma visanud Janar Talts, 18 punkti lisas Tanel Kurbas. Leedu meeskonna suurimaks skoorijaks oli 19 punktiga panustanud Assem Marei.

Korduskohtumine peetakse nädala pärast Leedus.

Enne mängu:

Tartlaste suurim mure on see, et poolfinaali teises mängus Valmieras vigastas põlve nende ameeriklasest ääremängija Brian Harper. Peatreeneri Gert Kullamäe sõnul pole teda täna platsile oodata. «Esialgu polegi teada, kui kauaks Harper eemale jääb. Pärast eelmise nädala mängu pole ta trenni teinud. Põlvele tehti ka uuring, kuid selle tulemusi veel pole,» selgitas Kullamäe.

Alles veerandfinaalidest Balti liigaga liitunud Rock on seni mõlemaid seeriaid alustanud kodus ja vormistanud võidu võõrsil. Samas rütmis jätkatakse ka finaalis. «Oleme juba nende mängude jooksul harjunud seeriat kodus alustama ja võõrsil lõpetama,» märkis Kullamäe. Rock on järgemööda alistanud Atõrau Barsõ, Liepaja ja poolfinaalis Valmiera. Šiauliai alustas samuti play-off'ist, saades esmalt jagu Pärnu Sadamast, seejärel Jekabpilsist ja poolfinaalis Lietkabelisest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles