Gert Kullamäe: eduseis ei muuda meie jaoks midagi

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Rocki peatreener Gert Kullamäe.
Tartu Rocki peatreener Gert Kullamäe. Foto: Margus Ansu

Tartu Ülikool/Rocki peatreener Gert Kullamäe jäi pärast hoolealuste 81:74 võiduga lõppenud Balti liiga finaalseeria esimest mängu rahulikuks ja toonitas, et Rock pole veel mingit auhinda kätte saanud.

«Teadsime, et mäng tuleb närviline ja olime selleks valmis,» sõnas Kullamäe pärast mängu enesekindlalt. «Pluss seitse ei muuda meie jaoks midagi ja läheme Šiauliasse kindlasti võitma. Aga hea, et saime just lõpus kerge vahe sisse,» lisas ta.

Kullamäe sõnul jäädi hätta eelkõige Šiauliai eesliiniga, kus möllas 19 punkti ja üheksa lauapalliga Egiptuse koondislane Assem Marei. «Teadsime, et nad on ilmselt korvi all meist pisut tugevamad ja matš andis sellele kinnitust. Kartsime ka lauavõitlust ja jäimegi hätta.»

Lõpuks võitis Šiauliai lauad 44:35, muuhulgas nopiti võõrast lauast 15 palli.

Balti liiga võitja selgub kahe kohtumise summas ja teine mäng peetakse 6. aprillil Šiauliais. Kullamäe kavatseb sarnaselt nädalavahetusel peetud matšile Pärnuga ka homme Kalev/Cramo vastu osadele põhimeestele puhkust anda, et 6, aprillil peetavaks korduskohtumiseks pallurid värsked oleks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles