Tanel Kurbas: Kalev/Cramo on Eesti parim võistkond

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Kurbas (palliga) Kalev/Cramo vastu.
Tanel Kurbas (palliga) Kalev/Cramo vastu. Foto: Tairo Lutter

Kolmapäevaseks korvpalli Balti liiga finaali korduskohtumises Šiauliaga valmistuv Tartu Ülikool/Rock kaotas täna Eesti meistriliigas Kalev/Cramole 68:78. Rocki resultatiivseimana 18 punkti visanud Tanel Kurbas tunnustas vastast, aga märkis, et suurt tähtsust tänasel mängul polnud.

«Tänane mäng oli pingevaba, meie mõtted on juba kolmapäevasel mängul. Tahtsime, et mõned mehed saaks puhkust ja teised normaalse koormuse kätte. Tulime võitma, mitte lihtsalt mängima, aga põhiplaan oli maa-ala kaitset harjutada, et seda kolmapäeval võib-olla proovida. Kalev suutis selle vastu esimesel poolajal igatahes hästi hakkama saada,» rääkis Kurbas.

Samad võistkonnad lähevad ilmselt vastamisi ka kevadises finaalseerias, aga sellel hooajal on omavahelistes mängudes 5:0 peal kalevlased. Pealegi läbisid nad põhiturniiri kaotusteta, kogudes 32st mängust 32 võitu. «Neil kindlasti hea võistkond ja kokkuvõttes on nad Eesti parimad. Meil tuleb finaalseeriale mõeldes kõvasti paremaks minna, aga varu on. Näiteks lauavõitlus, mille täna jälle suurelt kaotasime,» sõnas Kurbas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles