Kalev/Cramo kaotas Siberis lisaajal Jenisseile

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev-Jenissei.
Kalev-Jenissei. Foto: Eero Vabamägi

Siberisse jõudnud Kalev/Cramo kohtus Ühisliigas Krasnojarski Jenisseiga, kellega oldi sel hooajal lisaks Ühisliigale vastamisi ka FIBA eurosarja alagrupis. Mängu normaalaeg lõppes viigiseisul ja seega läks kohtumine lisaajale, mille järel pidi Kalev vastu võtma 90:95 kaotuse. Cramo poolt viskas 26 silma Rolands Freimanis, 12 punkti ja 16 lauapalli lisas Shawn King. Jenissei poolt sai David Kennedy kirja 18 punkti ning 15 lauapalli.

Enne mängu: Kalev/Cramo on viimasel aja näidanud üpris korralikku vormi. Märtsi keskel alistati kodus 89:81 Volgogradi Krasnõi Oktjabr ja seejärel anti lahing Vene tippklubidele Krasnodari Lokomotiv-Kubanile ja Kaasani Unicsile. Lokomotiv-Kubanile jäädi võõrsil alla 67:71 ja Unicsile kodus lisaaja järel 84:89. Eesti meistriliigas võideti neljapäeval Saku suurhallis Tartu Ülikool/Rocki probleemideta 78:68.

Eurosarjas kaotas Kalev Jenisseile mõlemad kohtumised, aga Ühisliigas suudeti koduväljakul Siberi klubile koht kätte näidata: detsembri keskel oldi Kalevi võidunumbrid 80:70. Jenissei asub Ühisliigas 9 võidu ja 16 kaotusega 10. kohal, Kalev on 7 võidu ja 18 kaotusega 14.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles