Maailmameister Peter Sagan vahetab klubi?

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peter Sagan.
Peter Sagan. Foto: SCANPIX

Rattameedia kirjutab, et sajandat korda toimunud Flandria tuuri võitnud Peter Sagan võib käesoleva hooaja järel klubi vahetada.

Valitseva grupisõidu maailmameistri leping Tinkoffiga saab läbi 2017. aasta lõpus, kuid Venemaal registreeritud tiimi boss ja suurrahastaja Oleg Tinkov on teatanud, et tõmbub suurest rattaspordist tagasi. Kui Tinkoff ei leia järgmiseks hooajaks suursponsorit – praegune tähtede seis toetab just seda varianti –, siis on ratturitel vaba voli uus tööandja leida. Asjad peaksid saama selgeks hiljemalt Giro d'Italia lõpuks, kirjutas Spordipartner.ee.

Pühapäeval Pariis-Roubaix'l startiv Sagan on hoidunud teema kommenteerimisest, lastes oma agendil Giovanni Lombardil rahulikult tööd teha. Erinevatest allikatest on aga läbi käinud, et Slovakkia rattaässa värbamisest on huvitatud Etixx-QuickStep, BMC ja Trek-Segafredo, kes kõik loodavad oma «klassikute osakonda» tugevdada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles