Rocki ajalooline võimalus jäigi seekord vaid võimaluseks

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TÜ/Rock - Siauliai.
TÜ/Rock - Siauliai. Foto: Tairo Lutter

«See oli meie võimalus … vaatame, millal meil on üldse elus võimalik veel sellist finaali mängida. Võib-olla jääb see meie kõigi jaoks viimaseks,» lausus Tartu Rocki korvpallimeeskonna peatreener Gert Kullamäe napid paarkümmend minutit pärast Balti liiga finaali lõppu. Otsustavale mängule Šiauliaisse seitsmepunktilises eduseisus tulnud tartlased pidasid vastu ühe poolaja. Kolmandal veerandajal panid väljakuperemehed sisse justkui teise käigu ja läksid oma teed. 

Pisut üle kahe minuti jäi mängida, kui Kullamäe saatis platsile seni pingil istunud noorema generatsiooni. Enam polnud midagi teha, käigud olid juba ammu otsa saanud ning Leedu klubi triumfi peatamine polnud võimalik.

Viimased minutid tähendasidki Šiauliai korvpallipidu. Publik seisis tribüünidel püsti ja plaksutas kolmandat aastat järjest Balti liiga võidu napsanud lemmikutele. Pärast lõpusireeni vallatlesid Leedu klubi pallurid joovastusest. Rocki mängijad ja treenerid seisid väljaku ühes otsas ja vaatasid toimuvat nukral ilmel. Suur võimalus oli käest lastud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles