Promootor: Fury ja Klitško kordusmatš võib üldse ära jääda

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Klitško ja Tyson Fury.
Vladimir Klitško ja Tyson Fury. Foto: SCANPIX

Suurbritannia poksistaari Anthony Joshua promootor Eddie Hearn leidis, et Tyson Fury ja Vladimir Klitško kordusmatš võib üldse ära jääda. Fury alistas eelmise aasta novembris Klitško ning sai enda valdusesse WBA, WBO ja IBO meistrivööd. Nüüd usub Hearn, et Fury võib järgmisena kohtuda hoopis tema kliendi Joshuaga.

Joshua peab sel laupäeval enda esimese tiitlimatši, kui ta kohtub Londonis ameeriklase Charles Martiniga. Selles duellis on mängus IBFi meistrivöö, kirjutab Boxingnews24.

«Võib olla ei saa Fury ja Klitško matšist asja. Kordusmatši osas kokkuleppele jõudmine on võtnud juba väga palju aega. Nad kohtusid novembris ja nüüd on juba aprill. Kuna pole konkreetset kuupäeva, siis ma ei välista võimalust, et suvel kohtuvad hoopis Fury ja Joshua,» teatas Hearn.

Sellise versiooni teostumiseks peab Joshua laupäeval kindlasti Martini alistama ja seda matši võimalikult varajases faasis. Reaalsuses peetakse praegu aga tõenäoliseks, et Fury ja Klitško kohtuvad ikkagi millalgi aasta lõpus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles