8100 punkti kogunud Saluri elas teivashüppes üle äreva hetke

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl Robert Saluri.
Karl Robert Saluri. Foto: Liis Treimann

Eesti mitmevõistleja Karl Robert Saluri teenis USAs pääsme Rio olümpiamängudele, kuid enne normitäitmist oli eestlasel ärev hetk teivashüppes.

Nimelt oli Saluri ületamas kõrgust 4.95, kui teisel katsel kukkus latt alla hoolimata sellest, et eestlane seda ei puudutanud. «4.95 ületus oli huvitav. Maicel (Uibo, Saluri ülikoolikaaslane- toim.) lendas ilusasti üle, Robi oma teisel katsel samuti üle, aga järsku lendas latt järele, kohtunik tõstis ikkagi valge lipu, sest latti ei liigutanud enam miski muu kui tugev tuuleiil. Tuul on siin puhanguti ikka üsna tugev, vahepeal tundus, et viib isegi ühe suure telgi lendu, aga jäi pidama,» kirjeldati ärevat hetke Saluri tegemisi kajastavas blogis.

4.95 jäigi Saluri tulemuseks teivashüppes, kokku jäi noormehe saldosse 8108 punkti, mis tähendab kohta Rio olümpiamängudel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles